Visste du at...
...det nye ThinkPad tastaturet har en spesialutviklet selvreparerende UV-coating, denne reduserer hvordan bevegelse, olje og fett fra fingrene påfører tastaturet en blank og slitt overflate etter lang tids bruk.
Lenovo ThinkPad L570
– Designet for ytelse, bygget for å vare !
ThinkPad L570 er en super maskin for alle som vil ha en rimelig ThinkPad med god mobilitet og høyt utstyrsnivå. De nye modellene inneholder Intels nye KabyLake-prosessorer, og har dessuten fått plass til nye PCIe-disker for særdeles rask lagring.

Maskinens solide design, gode batteritid, numeriske tastatur, mange sikkerhetsfunksjoner og meget konkurransedyktige prislapp, gjør maskinen til et perfekt valg for enhver bedrift eller skole.

Alle Thinkpads er MILSpek godkjent. L570 er ingen unntak og tilfredsstiller hele 12 krav innen robusthet, holdbarhet og kvalitet, blant annet trykk, fall, fuktighet, vibrasjon, høy temperatur, temperatursjokk, lav temperatur og støv.

Rekken med argumenter for å velge en ThinkPad er lang – allerede har over 100 millioner latt seg overbevise. Blir du neste?
Her er et knippe av tingene som er med på å sikre den legendariske ThinkPad kvaliteten:Fortsatt ikke overbevist om at ThinkPad kan være noe for deg? Vi kan også fortelle deg at Lenovo tar driftsikkerhet og stabilitet på alvor. Faktisk har vi mer enn halvert den den allerede ledende lave feilraten i perioden fra 2004 til 2015.

ThinkPad – designet for ytelse, bygget for å vare!

Se utvalget av ThinkPad L570 i ALSOs webshop
Anbefalt tilleggsutstyr:
Varenr Beskrivelse
2683292 8 GB minne
2006949 Docking
2109427 Ryggsekk