Registrer dig allerede nu!    

Årets event i IT-kanalen med fokus på IT og forbrugerelektronik

Den teknologiske udviklingsspiral snurrer hurtigere og hurtigere, og der går næsten ikke en dag uden, at vi hører om nye teknologier. Har du brug for at få et brush-up, Så er CHANNEL TRENDS+VISIONS 2015 stedet.

Arrangør:
ALSO A/S
Helgeshøj Allé 8-10
2630 Taastrup


Bemærk:
Channel Trends+Visions er forbeholdt It-forhandlere, producenter og deres virksomhedskunder og ikke privatpersoner.
ALSO lægger op til et brag af en dag med fokus på IT og forbrugerelektronik - både til brug i virksomheden og til brug privat. To verdener, der mere og mere hænger uløseligt sammen. CHANNEL TRENDS+VISIONS 2015 er således ”the place to be”.
Vi er rykket til Roskilde Kongrescenter, hvor vi får endnu bedre mulighed for at byde dig indenfor til en unik begivenhed - nemlig IT-kanalens ubetinget førende ”get-to-gether” event - hvor professionelle fagfolk i branchen mødes for at komme i nærkontakt med de hotteste, nye teknologier.
Vi glæder os til at byde dig og dine kunder velkommen til ALSO CHANNEL TRENDS+VISIONS 2015 den 2. oktober.

Program

(Seminar programmet opdateres løbende)

10:00

Dørene åbnes

10:30 - 12:45
11:00 - 15:00

Frokost buffet i caféen

13:30 - 14:30

Key Note: Jesper Lundorf, Plenum A1


Seminar: Social Engineering
14:45 - 17:15
17:30 - 24:00

After Event med 'Award Show'

Seminar

Oplev PET livvagten og sikkerhedseksperten Jesper Lundorf

Kom og hør et spændende foredrag om ”Social Engineering” med fokus på den menneskelige faktor som det svageste led i sikkerhedskæden.
Jesper kommer blandt andet med praktiske eksempler samt gode råd omkring forebyggelse.

OBS! Så snart seminarprogrammet er på plads, modtager du invitation til at tilmelde dig de enkelte seminarer.


Social Engineering

Den menneskelige faktor – svagheden i din sikkerhed!

Social Engineering er måske verdens næst ældste erhverv og går langt tilbage i tiden. I dette århundrede lige fra den tidligere justitsminister P.A. Alberti, der snød og bedrog sig til omkring 15 mill. I 1908, til Frank William Abagnale, der i 1960’erne snød og bedrog sig til et vildt liv i luksus, til Amanda Nyholm Jacobsen, der fra 2008 – 2011 snød Gate Gourmet for 130 mill. og frem til nyere tid med bedrageri, overvågning og snyd hos enten NETS, Se & Hør eller andre steder. Listen vil fortsætte i det uendelige – fordi her er tale om noget ganske basalt i den menneskelige natur – nemlig den menneskelige evne til at snyde og bedrage sig til målet – hvis blot gevinsten eller truslen er tilstrækkelig stor.

Den enes skrald – den andens guld!

Tænk blot på personlige notater, telefonnumre, nedskrevne passwords, regnskaber, databaseudskrifter, samt de små gule huskesedler osv. Vi er nu på et stadie, hvor selv den mest raffinerede teknik ofte må give fortabt, fordi her drejer det sig om det enkelte individ, hvor enhver forudsigelse er umulig. Hvad smider vi ikke ud med skraldet – der kan dygtige hackere faktisk samle en stor del af vores adfærd i virksomheden og senere bruge det som adgangs mulighed overfor andre uvidende ansatte.

Mange firmaer isolerer sig bag højteknologisk hardware og software, firewalls, sikre krypterede forbindelser, algoritmer, PKI-nøgler og mange andre tekniske sikkerhedsforanstaltninger. der alt sammen skaffer den fornødne IT-sikkerhed, således at firmaet fremstår som totalt uigennemtrængeligt, men hvis vi som brugere ikke forstår det tekniske setup – så kan vi samtidig ende med at blive det svage led, der uvidende måske giver adgang til en fremmede, netop fordi vi ikke selv forstår hvad det er vi har sat i gang.

Vi er og bliver det svageste led i enhver sikkerhedskæde og det er præcis her at et værktøj som Social Engineering kommer til sin ret. Med grundigt forarbejde, ordentlig research, en god portion selvsikkerhed samt de fornødne informationer om virksomheden – ja så er man godt på vej ind i virksomhedens indre.

After Party

Vi afrunder årets event i kanalen med stil

I år har ALSO valgt at krydre aftenens program med berømte kunstnere, spektakulær musik, lækker mad og et Award Show for ALSO forhandlere.
Det giver os mulighed for at afrunde dette års Channel Trends + Visions i stor stil og i en festlig atmosfære, hvor du som forhandler kan drøfte dagens begivenheder og løfterne for fremtiden med leverandører og ALSO.


Martin Brygmann som konferencier ved After eventen

Aften eventen hostes af Martin Brygmann, hvis humor og professionalisme guider dig som gæst gennem aftenens program. Det er dømt til at blive en fantastisk og festlig begivenhed for alle deltagere.


Bliv nomineret som ALSO forhandler til årets Award Show

Alle ALSO forhandlere kan deltage i kampen om at opnå en særlig pris ved aftens event. Prisen uddeles til de forhandlere, der har bemærket sig ved en særlig mærkbar indsats i det forløbne år. Du vil blive informeret mere hen over sommeren om hvordan du deltager om at vinde en ALSO Award.

ALSO og leverandørerne i branchen ser frem til at byde dig velkommen til en meget speciel og spændende aften i kanalen.

Underholdning i top klasse: Martin Brygmann, Barbara Moleko, Clemens & Le Gammeltoft

17:30

Deltager registrering

Aftenbuffet – baren er åben
17:45

Velkomst

Ved Ole Eklund, administrerende direktør, ALSO A/S
19:00

Award show for forhandlere

Konferencier: Martin Brygmann
20:30

Top of the Pops

Barbara Moleko & Clemens
21:30

DJ Le Gammeltoft

Electro, rock, 80'er glam, pop og indie, blanding af deep house og tech house
24:00

ALSO siger tak for i år.

Alt dette, og meget mere.
Tilmeld dig og sikre din billet allerede nu!
     
's stand i år kan du lære meget mere om:


Cloud Marketplace

Konfigcenter

ALSO services

Telecom

ALSO solutions

Print

© Alle rettigheder reservered - ALSO A/S
Der tages forbehold for ændringer i tekniske data.