Velkommen til ALSO Channel Trends+Visions 2017, årets store udstilling af IT- og forbrugerelektronik

I år vil vi byde velkommen til alle vores forhandlere med et nyt layout af udstillingsområdet og standene, besøg af endnu flere slutkunder, fire fokusområder og spændende keynotes, hvor du kan høre alt om de spændende nye it-megatrends. Mulighederne for at netværke er bedre end nogensinde før, og du kan læse mere om det hele i artiklerne herunder.

Kontakt
ALSO A/S
Helgeshøj Allé 8-10
2630 Taastrup
Charlotte.Grue@also.com

Bemærk
Channel Trends+Visions er forbeholdt IT-forhandlere, producenter og deres slutkunder. Messen er ikke for privatpersoner.

Velkommen til slutkunderne

På årets udstilling har vi et øget fokus på vores B2B-slutkunder. Så i år vil både udstillere, forhandlere og ALSO invitere slutkunderne til at besøge udstillingen.

Læs mere

Fokus på gaming

En sjettedel af udstillingsområdet bliver et dedikeret gaming-område. Her vil vi vise nogle af alle de teknologier og muligheder, der er inden for gaming.

Læs mere

10 keynotes

I år får vi besøg af 2 fremtidsforskere fra Future Navigator, der vil tage os med på en rejse, hvor vi vil blive præsenteret for de nye IT-megatrends, der beskriver fremtidens forbrugsmønster.

Læs mere

Seminarer

Igen i år kommer der på Channel Trends+Visions en række seminarer, som vores udstillere afholder, og i år kommer der endnu flere seminarer end nogensinde tidligere.

Læs mere

Kundernes behov

ALSO introducerer et nyt udstillingskoncept med fire specielle farvede labels, der hver især beskriver et bestemt sæt løsninger og produkter, der understøtter slutkundernes behov.

Læs mere

After Event

Igen i år holder vi After Event for alle udstillere, forhandlere og ALSO. Så kom og deltag sammen med os og nyd lidt street food, øl, vin og vand.

Læs mere

Program for dagen

(Seminarprogrammet opdateres løbende)

Kl. 10.00

Dørene åbnes

Kl. 10.30 - 17.00

Keynotes og seminarer

Kl. 11.00 - 14.00

Frokost buffet i caféen

Kl. 15.00

Kaffe og kage

Kl. 17.00

Udstillingen lukker

Kl. 17.00 - 19.00

After event for udstillere, forhandlere og ALSO

Tilmeld dig her

© Alle rettigheder forbeholdes - ALSO A/S
Der tages forbehold for ændringer i teksterne på dette site.